rss search

Finally………………..a message!!!

line

Vrienden, Vriendinnetjes, familie……. hier zijn we dan eindelijk!!!De afgelopen 10 dagen waren dusdanig inspannend dat wij nog geen mogelijkheid hebben kunnen vinden om jullie allemaal op de hooge te brengen van al onze avonturen hier in het land van die mongool van een Bush!!

Vrijdag 26 augustus vertrokken naar de States, 2 uur vetraging, prima!! Daarentegen wel een ontvangscomite van Ralf (ziet er nog steeds hetzelfde uit maar dan met meer haar!), Koen (hij juist minder, best sexy…) en Gerjen (collega van Ralf, die zijn 3 zusjes kwam afhalen). Zijn naar Ralf zijn huisje gereden in Hillsborough, op een uurtje van New York. He-le-maal niks mis mee!!! De man had ons echter niet verteld dat hij ging verhuizen en dat hij ons had laten komen om zijn klusje te klaren……

New Brunswick
Achteraf hadden wij daar totaal geen problemen mee!! Ten eerste hebben we heerlijk op de kosten van Ralfs werkgever gegeten, 2 nachten in een hotel verbracht en………..vervolgens verhuist naar een heerlijke!!! studentenstad in de USA: NEW BRUNSWICK!! Vanaf donderdag sliepen we in Ralf’s nieuwe huis in deze prachtige stad…. Het gevoel van een vakantie ergens in callela was na 20 minuten al aanwezig. Heerlijk met een (10tal) aantal biertjes op de porch, in het zonnetje, genieten van alle vrouwelijke studenten die het pittoreske New Brunswick herbergd(verhouding man vs vrouw : 1 vs 3….echt waar!!!!)

Nu lijkt het alsof we verder geen reet hebben uitgevoerd maar het tegendeel is waar….. ik heb nog nooit zoveel dingen gezien in 1 week. Vorige week zondag zijn we naar Atlantic City geweest, het kleine (zover je van klein kan spreken hier in USA) broertje van Las Vegas. Best geinig, erg Amerikaans!!

Phillidelphia en NY City
Die maandag daarna zijn we naar Phillidelphia gegaan. De stad waar de onafhankelijkheidsverklaring van de USA is uitgesproken. Ook een erg mooie stad, veel gelopen, gezien (cultureel technisch gezien waren we prima op dreef!!!) en genoten van een heerlijk Phillie Cheese Steak…. ‘s avonds op de terugweg een bioscoopje gepakt… 1 ding wil ik graag kwijt: the 40 year old virgin is echt een topfilm!!! Koen rolde zowat de zaal uit van het lache!!!

Dinsdag zijn we verhuisd naar het hotel in New Brunswick. Daarom weinig gedaan, beetje de middenwaard slet uitgehangen in een enorme Mall ( wel een schattige korte broek gekocht…). In die Mall was ook een bioscoop en Ralf had t goede idee om naar nog een film te gaan. En de man wist een leuke……..” The Brothers Grimm”…..nog bedankt hiervoor Ralf……….wat een schijtfilm. Heath Ledger en Matt Damon in 1 of ander belachelijk sprookje………..

En toen……woesdag……..eindelijk was het zover…….New York city!!!! Koen en Ralf waren al 100 keer in de stad geweest maar ik moest na 4 dagen USA nog steeds ontmaagd worden……….Ik kan jullie zeggen….het deed alles behalve pijn!!! Wat een enorme, fantastiche stad!!! Ik kan er nog steeds niet over uit. We hebben daar ruim 9 uur lang alleen maar gelopen!! Zo ontzettend veel gezien: Times Square, 5th Avenue, Central Park, Statue of Liberty, Wallstreet, Ground Zero, Brooklyn Bridge en uiteindelijk ben ik om 9 uur het Empire State building opgegaan…….. Manhattan vanaf de 86e verdieping, BY NIGHT!! Ik heb maar 1 woord: ON GE LOOF LIJK!!! Echt zo indrukwekkend!!!!

Donderdag uit het hotel getrapt ( na een heerlijk voedzaam ontbijtje), spullen naar Ralf zijn nieuwe stulpje gebracht en headed for the US OPEN!!! Erg leuk om een keer een dag op zo een park te lopen, ziet veel wedstrijden en Koen is tenminste ook een keertje lekker zoet!! Prachtig(e) weer en vrouwen overigens. Voor foto- en videomateriaal van Sharapova kunnen jullie contcact opnemen met DOPE VAKANTIES NV.

Donderdagavond de eerste echte avond en nacht in NEw Brunswick…… Eerst schandalig hard gezopen op Ralf zij Portch, samen met al zijn collega’s (Goldstrikie Groot!!!) en vervolgens uitgegaan…….. 1 versus 3 klopt aardig!! Helaas was ondergetekende dusdanig onder invloed dat een fatsoenlijk gesprek, met gewenste gevolgen van dien, niet mogelijk was…. (hier kwam ik echter vrijdagochtend pas achter!!) Wel echt een schitterende avond en nacht gehad……

Vrijdag……..volgens joods ritueel….een RUSTDAG!!! Echt geen reet uitgevoerd. Uitgeslapen, om 3 ontbeten, op de Portch gaan zitten, tv naar buiten gesleept, koen de buurvrouwen geimponeerd en 3 dvd’s gechartered en tot 3 uur ‘s nachts op de portch gezeten…………..films gekeken (ook uit het High Society Genre), pils gedronken, niks gegeten en om 3 uuur in de nacht maar eens het bed opgezocht..

Zaterdag zijn we met Gerjen incl. 3 zusjes (1tje was verliefd op Koen!!!!), Ralf en Erwin (nog een hele relaxte collega van Ralf) naar Pleasure Point gegaan… Nee!!! Dit is geen verkaptje rosse buurt of ander erotische getinte verzamelplaats, maar gewoon een heerlijk strand!!!! Schitterende golven, zonnetje…….heerlijk!!!
Op de terugweg van het strand weewr bij Ralf zijn stamrestaurant Apple Bees gegeten…. thuis op de Portch de gebruikelijke pils (ik waande mij echt in Calella daar!!) en vervolgens de kroeg weer opgezocht!!! Dit keer met een aanvaardbaar percentage alcolhol in het bloed. Nu viel mij ook op dat Ralf een ware PIMP is hier in de USA….beetje die heupen heen weer, Don Johnson Kapsel….en hups….daar staan ze….als Apple Bees!!!!!!!! Het is trouwens ook ongelooflijk hoe de vrouwen daar van de dansvloer glijden als ze weten dat je een voetbaltrainer bent en ook nog eens uit Nederland komt…..

Zondag met Koen nog een keer naar New York gegaan! Weer eindeloos gekeken, gelopen en genoten!!!!! Times Square by night……China Town, Little Italy, Soho, Madison Square Park……etc!!! Wwer echt fantastisch!!!! Wat een stad…..en mensen zijn ook allemaal super vriendelijk!! Iedereen is in voor een praatje en helemaal als ze weten dat je uit Nederland komt!! Zo hebben we bv een echte ster uit de Westside Story ontmoet……..oude kerel, had door heel Europa gereids met zijn show… Had leuk geweest als ik de show ook had gezien!!!! MANON…….Heb trouwen nog een leuk kado voor je gekocht in China Town….erg Nederlands!!!!

Niagara Falls, Buffelo en Toronto
Maandag( eergister) hebben we onze huurauto opgehaald op Newark Airport….Heerlijke amerikaanse Dodge…. vervolgens zijn we richting Buffalo gereden en hiermee is de journey van Koen en Stijg dus begonnen…… de accu van Koen zijn Laptop is nu echter leeg, dus de afgelopen 2 dagen in Buffalo, Niagara Falls en nu Toronto (net aangekomen, zit nu in een Hostel midden in de stad aan een heerlijk koude rakker!!!)lezen jullie in mijn volgende bericht…..dan komen ook de fotos!!!!!Leave a Comment