rss search

Voorbeeld

line

bron: http://nl.aliexpress.com/Er was maar een paar wedstrijden voor nodig. Vier om precies te zijn. Vier wedstrijden om het WK in Brazilië te vergeten. Het WK waarin we allemaal zo trots waren op het Nederlands Elftal. Ons Nederlands Elftal. Het was niet goed. Maar toch werden we derde. Het maximale. Dankzij Louis.

Louis had de persoonlijke drive. De ongekende ambitie om succesvol te zijn op het WK. Louis was trots. Trots om bondscoach te zijn. Trots op zichzelf. Trots op zijn team. Louis nam verantwoordelijkheid. Voor zijn keuzes. Voor zijn team. Louis was de leider van het Nederlands Elftal. Het Nederlands Elftal dat wij zagen was het resultaat van zijn missie. Want goed voorbeeld doet goed volgen.

En nu? Guus Hiddink. Al voor het WK draaide het om Guus. Het circus rond zijn aanstelling. Nergens heb ik Guus horen zeggen hoe vereerd hij was om weer coach te mogen zijn van het Nederlands Elftal. Alles draaide om Guus. De KNVB mocht God op de blote knieën bedanken dat de grote Guus koos voor het Nederlands Elftal.

Bij Guus mis ik alles. Alles waar het Nederlands Elftal tijdens het WK voor stond. Strijd. Passie. Plezier. Teamwork. Voor Guus lijkt het bondscoachschap als zijn uitje naar Rusland. Het ‘ambitieuze’ maar vooral lucratieve project bij Anzhi. Het resultaat? Drie punten uit drie wedstrijden en een hele lange en onzekere weg naar het EK in 2016 .

Ook met Guus geldt, goed voorbeeld doet goed volgen. Anzhi speelt ondertussen in de Russische eerste divisie.


0 comments

line

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rotschop - Ter Ontspanning en Inspiratie - […] na de amateuristische beslissing van de KNVB om Good Old Guus Hiddink aan te stellen. Toen was het al…

Leave a Comment