rss search

Op bezoek bij Oranje

line

Door Double G.- Natuurlijk snap ik wel waarom Oranje niet zo goed presteert. Die spelers zijn voordat het EK begint toch bekaf. Johny de Mol was nog niet weg of Yolanthe kwam thuis bij ze langs. Natuurlijk wel alleen bij de wat ‘popu’ spelers.  

Zoals Robben, Heitinga, Van der Vaart, Kuyt, Sneijder of van Bommel. Fredje Bouma spreekt niet aan en een Luuk de Jong is nog geen snelle jongen.  Johny ging spelletjes met ze doen, Yolanthe besprak het interieur met de vrouwen en hoe zwaar het leven van een voetbalvrouw wel niet was. Als we dachten dat het bij Johny en Yo bleef hebben we het mis. Z@ppsport wilde ook alles van de spelers weten. De kinderachtig pratende Ron Boshardt trekt toch het laatste beetje energie uit je.

Wat krijgen we nog meer?

Ik kijk deze programma’s niet meer omdat ik me geneer met wat er nog meer voorbij gaat komen. Wat te denken van? Anita Witzier wil met de spelers langs hun oude Memory-liefdes. Ze regelt een ontmoeting op een schoolpleintje bij de ex van Ron Vlaar in Wognum en ontvoert Van Persie naar zijn eerste meisje uit Rotjeknor.  Caroline Tensen gaat met een ‘t Spijt me bloemetje’ langs vertroebelde relaties. Ze stimuleert Mark van Bommel op bezoek te gaan bij Marco van Basten en regelt voor Rafael van de Vaart een ontmoeting met zijn ‘vriend’ Zlatan. Ivo Niehe huurt ergens in een negerij een oude schapenschuur en ontvangt de Oranje spelers in een soort Villa Felderhof op de hei. Mathijs van de Brink gaat langs voor een EO Gods-testje en Nick & Simon checken de muzikale kwaliteiten van de spelers in een soort Voice of Oranje.

Barcelona?

Op een berg in Barcelona zit een man zich enorm te ergeren. Verliezen van Denemarken en Duitsland? Johan vraagt zich slechts een ding af. Wie van de spelers heeft de X-factor en staat er nu eindelijk op. Uit onbevestigde bronnen lijken de spelers zelfs bij een vroege uitschakeling nog aardig te kunnen cashen. Gaat Oranje voortijdig naar huis dan heeft de Tros de eerder genoemde spelers allemaal gecontracteerd.

Op Curaçao wordt een week lang opnames geschoten voor de minisoap: ‘De sportzomer is al voorbij’.Leave a Comment