rss search

Aantrekkelijkste eigenschappen van de man

line

Door Double G – Vrouwen hebben het maar druk mee. Ik las onlangs dat ze een lijstje hebben gemaakt van de aantrekkelijkste eigenschappen van ons mannen. Hoe zou zoiets tot stand komen? Samen kwebbelen op de tennisclub of bij de overblijfmoeders?

Misschien gebeurt het wel in de weekendjes verwensauna, bij de wijnproeverij-avondjes of tijdens een goedkope midweekaanbieding in één of ander troosteloos gat op de heide? Zouden ze dan allemaal drie gewenste eigenschappen mogen noemen en daarna als een soort ‘Mauricha de Hond onderzoek-bureau’ turven wat zij het leukste aan ons vinden? Ik zie ons mannen dit niet zo snel doen. Op 1: gewoon een lekker wijf, dat sexy is, van uitgaan en een borrel houdt, humor heeft en niet zeikt. Punt uit.

Spiegel
Toch was ik wel benieuwd wat de ‘ladies’ zo al niet van ons verlangen. En ik zal maar meteen eerlijk zijn. Mijn score was niet hoog. Bij elke dameswens in het lijstje schrompelde ik wat meer in elkaar. ‘Bespelen van een instrument’, ‘repareren van een auto, ‘goed kunnen dansen’, ‘goed kunnen koken’, ‘handig zijn in huis’ en ‘uitblinken in sport’, kwamen op de posities 4 t/m 9. Daar zit je dan met je mannelijke trots. Je durft toch bijna niet meer naar buiten, laat staan je openbaar op feestjes vertonen. Scoorde ik dan helemaal niet? Ja, ‘buitenlandse talen spreken’ stond allerlaatste op nr. 10 dus zat zet geen zoden aan de Noord-Hollandse dijk. Als ik me dan ook nog enigszins herkende in de typische vrouwelijke eigenschappen van nummer 2 ‘weten hoe hij zich moet kleden’ en nummer 1.  ‘leuk om mee te praten’, dan durf ik al helemaal niets meer te zeggen over de nummer 3. ‘Goed zijn in bed.’’

 

 Leave a Comment