rss search

Samenvatting

line

bron : www.rtlnieuws.nl Vanavond speelde het Nederlands Elftal. Kwalificatie. Regel één bij deze wedstrijden? Zorgen dat je niet thuis bent. Ga de deur uit. Laat je meenemen naar een musical of ballet. Verras je opa of oma in het verzorgingstehuis. En speel een rondje bingo. Doe iets, zolang je maar niet thuis op de bank zit. Want kwalificatiewedstrijden zijn verschrikkelijk. Negen van de tien keer zijn we er bij. Een EK of WK. Ook als je niet kijkt.

Het is de sfeer. Geen échte spanning. Een stadion vol bedrijfsuitjes, Wolter Kroes fans, huishoudbeurs bezoekers en SBS-kijkers. Een sfeer die je kent van ‘Sterren springen’. ‘Sterren op ijs’ of een ander tranen trekkend programma van de zender die met succes het gemiddelde IQ in Nederland laag weet te houden. Dát zijn kwalificatie wedstrijden. Die vermijd je. Je wacht twee jaar af. En dat geldt ook voor de samenvattingen.

Want als je even niet oplet, zie je Wesley Sneijder in blessuretijd de 1-1 maken tegen Turkije en met een bal onder zijn shirt en een duim in zijn mond naar de middenlijn lopen.

En dan heb je ze toch allemaal gezien.Leave a Comment