rss search

Nachtricht von der Nachbarn

line

MünchenDag gappies en gappinnen!!  Mijn eerste week is goed bevallen. Vooral omdat het hier heerlijk weer is! Kwam aan met sneeuw en nu is het de hele dag 15 graden met prima zonnetje. Mijn kamer is ook prima, heb veel mazzel gehad met mijn mitbewohner.

Aardige gast, houdt van een biertje! Of ik hier blijf weet ik nog niet…..meer in de stad lijkt ook me ook wel aardig, maar is wel 2 keer zo duur! Zien we de komende maand wel.

Mijn werk is ongeveer 5 min lopen…ideaal! Het was vorige week nog enorm rustig..heb bijna nog geen reet uitgevoerd!! De helft van de afdeling was ziek, de andere helft was afwezig.. En deze week is het eigenlijk niet anders. Maar t begint langzaam te komen. Ik zal jullie verder niet gaan lastig met details over de afdeling waar ik zit en wat ze doen. Diegene die dat willen weten stuur ik wel een mailtje.

Mijn collega’s zijn ook sehr nett! We zitten met 3 andere Praktikanten (stagaires) Twee dames (Steffi en Tatjana) en een gozer. Allemaal een beetje rond de 25-28. Patrick (de gozer) voetbalt en donderdag ga ik met m trainen… Ik heb het schema reeds gekregen : 5 min. warmlopen (met de rechter?hand strak omhoog en voeten beurtelings zo hoog mogelijk de lucht in)- 20 minuten slidings – 20 schwalbe training – 10 minuten ‘Andy Möller juichen’- 10 minuten penalties – tot slot een partijvorm van 20 mintuten met 1 regel: je mag alleen scoren in de laatste 5 minuten.Ik heb er zin in!!

Andere collegas: Frau Baum. Voor de ingewijden; herinnert u zich Frau Roemer nog?? Zoiets….Erik..hij is Amerikaans en Duits. Echt een schitterend accent!!! Denk je maar eens in….George Bush die zegt “Mein Party gestern war sehr Lustig!” Verder nog Herr de Visser, Herr Leuchtner, Herr Brandl (Ijshockey coach van ´eredivisie´jeugdteam Paulus!)Herr de Visser, Herr Benoit (ja…een fransman..ook een prachtig accent…echt genieten!)en nog een aantal anderen..

Van München heb ik de laatste 2 dagen wat meer gezien, vooral het centrum! Barstens vol winkels! En…kan ook aan mij liggen…wat opviel is het enorme aantal stripclubs/sexshops. Ongelooflijk!! Het internet is er niks bij… Verder is het het mooie stad trouwens(van wat ik tot nu toe heb gezien). Ook het uitgaan schijnt erg goed zijn! Ik heb daar nog niet heel veel van gezien. Ben de afgelopen weekeinden in 2 kroegen geweest. 1 was zoiets als de 5th!! En ik geloof dat veel bars en clubs in die stijl zijn! Maar ik denk dat ik over het uitgaan de komende weken en maanden nog wel eens terug zal komen…..

Wat trouwens grappig is, is dat ‘ciao’ hier heel veel gebruikt wordt!! Ik wis niet wat ik hoorde toen iemand dat tegen mij zij!! Was ff bang dat ik mijn Micra Sport iets te lang had laten doorrollen…..Maar het wordt hier ontzettend veel gebruikt!

Goed….ik moet nu weer aufhören. Zit achter de computer van Phat, mijn kamergenoot en hij moet verder aan zijn Diplomarbeit (scriptie)…ik niet!! Ik ga ps2en denk ik…

Groot, bij deze nog bedankt voor je legendarische uitspraak, die ik van Herr Hess heb mogen ontvangen…….!!

De grussen aan iedereen en tot snel!

Ciao,

StijgerLeave a Comment